За нас

„Образованието струва пари. Невежеството – също.“

Sir Claus Moser

За нас

Независимо какво се случва, животът си върви. Бизнесът – също, но само добре обученият търговски екип ще го направи истински успешен.

Кои сме ние?

Ние сме психолози, тренери по продажби, маркетолози, консултанти. Ние сме консултантска и HR агенция Корект-Консулт България. Повече от 25 години работим с фирми като Вашата и съдействаме на търговците да си създадат собствен продажбен процес.

Защо да ни се доверите?

  • Защото познаваме бизнес средата и структурата на Вашата фирма;
  • Защото познаваме профила на търговците (имаме проведени над 30 000 интервюта за работа) и ЗНАЕМ, че само интуицията и опита не са достатъчни (нужна е система на работа, която да се следва от всички, за да дава предсказуем резултат);
  • Защото знаем, че за 2023 година най-сериозният проблем при 66% от търговците е, че използват две от най-малко ефективните стратегии за задаване на въпроси към клиента;
  • Защото сме работили във Вашия бранш и знаем, че е специфичен;
  • Защото сме практици и обучаваме практици;
  • Защото преподаваме само търговски концепции и техники, които лично ние използваме като търговци (или сме пробвали при наши клиенти);
  • Защото МОЖЕМ да подобрим резултатите, които постига Вашият търговски екип!

Нашата история

2000 – Стартирахме като консултантска агенция, която прави подбор на персонал.

2004 – В следващите няколко години постепенно разширихме предлаганите услуги: headhunting, одит на персонал, ролеви анализи, кариерно консултиране, лизинг на персонал, специализирани обучения в зависимост от нуждите, и най-вече обучения по продажби, където се оказахме най-полезни за клиентите си.

2013 – Добавихме към портфолиото си и фирмено външно консултиране, изготвяйки персонализиран план за всеки наш клиент. През 2018 г. част от консултантите ни се сертифицираха по DISC профилиране – един от най-добрите инструменти за личностно оценяване (изключително полезен при изграждането на ефективни работни взаимоотношения във фирмите).

2020 – създадохме онлайн платформата www.myjobistosell.com като допълнение към обученията на живо в 9 модула с общо 102 видео теми.

Ще се радвам да се срещнем, за да разберем дали можем да надградим знанията и уменията на Вашия търговски отдел.

За нас
Shopping Cart
myjobistosell

Знаете ли как да се продадете по време на интервю, и то на добра цена?

Научете повече
close-link
Scroll to Top