За нас

„Образованието струва пари. Невежеството – също.“

Sir Claus Moser

За нас

Независимо какво се случва, животът си върви. Бизнесът – също, но само добре обученият търговски екип ще го направи истински успешен.

Търговците на трудов договор в Европейския съюз са приблизително 29 милиона (около 13 процента от общо 216 милиона работещи), според данни на Евростат. Но едно проучване от САЩ разкрива още по-удивителна информация: това правят и останалите 87 % от хората; оказва се, че 40 процента от времето си те се занимават с продажби, без да са търговци – те убеждават и въздействат на останалите, без да е необходимо  някой да прави покупка. Когато има комуникация между двама души задължително има „продаване“ – продаваме себе си, идеите си, желания, впечатления. Така че всички сме в продажбите.

Вярвам, че този курс е универсален и ще е от полза за всеки, независимо дали работи в сферата на търговията или нещо съвсем друго.

Защо онлайн?

Защото:

  • Ви спестява време и средства
  • Планирате кога и къде е удобно за Вас
  • Вие определяте темпото на учене.

Защо точно и само по продажби? Защо не и меки умения, умения за презентиране, личностно развитие, мотивация на екипи и каквото още се сетите…? Защото през годините имаме проведени хиляди интервюта за търговски позиции – от най-ниски до най-високи такива. И едно нещо не ми дава мира: много от нашите търговски специалисти са самоуки и разчитат на собствена „система на работа“, разбирайте – интуиция преди всичко.

Много често по време на интервюта или още по-лошо – в реална работна среда, търговци с многогодишен опит изпадат в ситуации, в които установяват, че само интуицията не помага. И разбират, че методологията на работа, която да води до желани и предсказуеми резултати, а именно – придвижване на следващия етап от процеса на продажба или пък директно затваряне на сделката, е това, което им липсва.

Знам, че хората искат да се чувстват компетентни. В годините съм разговаряла с над 30 000 души, повечето от които искат да се развиват. Това става обаче само с придобиването на нови знания и умения, постоянно, непрестанно, ежедневно, не повече от 20 минути на ден.

Съвсем разбираемо е, че не съм „открила топлата вода“, но съм убедена, че точно такова обучение все още няма на нашия пазар!

Предлагаме Ви нещо по-различно от стандартен тренинг, използвахме само това, което лично сме пробвали с нашите клиенти и което доказано работи в български условия. В онлайн обучението добавихме и научно доказана информация от възможно най-съвременни и авторитетни източници: Grant Cardone – моят учител и ментор по продажби, Zig Ziglar, Dale Carnegie, Brian Tracy, Geffrey Gitomer, изданията на Harvard Business Review, Joe Vitale, Chris Voss, Neil Rackham и много други.

Вложихме наистина много усилия, време и най-вече безкрайно желание да бъдем полезни, предлагайки качествено съдържание, представено по структуриран, разбираем начин. Естествено, няма да спрем дотук. Както Вие трябва да учите по 20 минути на ден, така и ние трябва да доразвиваме това, което започнахме.

И накрая, но не на последно място – ще се радвам на обратна връзка от Ваша страна: кое Ви е харесало, какво още можем да добавим, изобщо всичко, което считате, че е добре да споделите с нас.

За нас
Shopping Cart
Скъпи клиенти,

Предлагаме Ви отстъпка 50% от стандартната цена с код за отстъпка KOLEDA2022

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Коледа
close-link
Scroll to Top